- BENDIS STANDARD -

Miere poliflora la plic

Plic 12 si 15g

Mierea BENDIS STANDARD la plic reprezinta cea mai buna alegere atunci cand vorbim de locatii HORECA, ale caror standarde de servire a clientilor se doresc a fi ireprosabile. Aspectul plicului de miere are un caracter somptuos, evidentiindu-se totodata prin continutul impecabil din punct de vedere calitativ. Mierea Bendis se distinge de competitori prin compozitia sa ce este in intregime naturala, nefiind modificata din nici un punct de vedere,  gustul sau nefiind unul artificial, dulce excesiv, ci expresia grijii profesioniste a crescatorilor si respectului BIO GETICA fata de client. Plicurile de miere BENDIS STANDARD imbina calitatea ireprosabila a unui produs 100% natural cu placerea servirii unui ceai reconfortant, a unei cafele aromate sau a unei limonade racoritoare. Pastrand cele doua valori definitorii ale produselor BIO GETICA, calitatea si pasiunea, plicurile BENDIS STANDARD, completeaza tabloul excelentei printr-o oferta de pret exceptionala. Va asteptam sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii in ceea ce priveste achizitionarea de plicuri de miere BENDIS STANDARD.

BIO GETICA NATURALIS va ofera posibilitatea de a personaliza plicul de miere cu logo-ul locatiei dumneavoastra, alaturi de logo-ul BENDIS, semnatura a excelentei si garantie a puritatii mierii. Aceasta optiune poarta costuri aditionale si este valabila numai pentru partenerii nostri care intrunesc anumite criterii relationate de cantitatea de miere achizitionata si fluxul constant de comenzi. Toate detaliile vis-a-vis de optiunea CO-BRANDING, vor fi stabilite in urma discutiilor purtate cu un reprezentant BIO GETICA NATURALIS. Va rugam sa ne contactati.

- BENDIS STANDARD -

Miere poliflora la PET

PET 1.4 kg

Mierea BENDIS STANDARD ambalata la PET de 1.4 kg, este solutia potrivita in locatiile HORECA cu BAR, preocupate de a oferi clientilor sai preparate la cele mai inalte standarde de calitate. Ambalajul este prevazut cu capac si picurator (flip-top), fiind foarte simplu de manevrat de catre barman, cu o singura mana, pentru dozarea mierii in diferite bauturi. Mierea BENDIS STANDARD la PET este un produs 100% natural, ce intruneste exigentele in ceea ce priveste calitatea produselor de la BIO GETICA NATURALIS. Nu in ultimul rand, am ales sa va oferim mierea BENDIS STANDARD in aceasta forma de ambalaj, datorita raportului de pret, excelent. Pentru detalii legate de cantitati si oferte de pret va rugam sa ne contactati.

- BENDIS STANDARD -

Miere poliflora la galeata

Galeata 3.5 si 7 kg

Mierea BENDIS STANDARD ambalata la galeti de 3.5 si 7 kilograme, reprezinta solutia ideala, pentru locatiile HORECA ce folosesc mierea la diferite preparate in bucatarie, produsul fiind unul 100% natural. Ambalajul este din plastic alimentar respectand toate standardele europene de calitate. Pretul competitiv, face din acest produs un partener excelent in bucataria locatiei dumneavoastra. Pentru detalii legate de cantitati si oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Contacts

(+4) 021.457.05.97 / (+4) 0752.169.410
Str. Ana Ipatescu, Nr. 39, Jud. Ilfov, com. Jilava
office@bio-getica.ro

Follow Us

×