Miere la plic

Bendis – Miere standard – Miere poliflora la plic

Plic 12 si 15g

Cea mai bună opțiune pentru locațiile HORECA cu standarde impecabile în servirea clienților este o miere standard Bendis, un co-branding sub formă de miere la plic. Mierea este de cea mai înaltă calitate și complet naturală, fără adaosuri artificiale. Gustul autentic al mierii reflectă grija profesionistă a crescătorilor și respectul Bio Getica pentru clienți. Plicurile de miere Bendis combină calitatea ireproșabilă a unui produs 100% natural cu plăcerea de a servi ceaiuri, cafele sau limonade. Ele completează ofertele Bio Getica de înaltă calitate cu un preț excepțional. Pentru mai multe detalii despre achiziționarea plicurilor de miere Bendis, vă rugăm să ne contactați.

BIO GETICA NATURALIS va ofera posibilitatea de a personaliza plicul de miere HORECA cu logo-ul locatiei dumneavoastra. Se ofera exclusivitate pe zona de branding in ceea ce priveste fata plicului. Aceasta optiune poarta costuri aditionale si este valabila numai pentru partenerii nostri. Partenerii trebuie sa intruneasca anumite criterii relationate de cantitatea de miere achizitionata si fluxul constant de comenzi. Toate detaliile vis-a-vis de optiunea PRIVATE LABEL, vor fi stabilite in urma discutiilor purtate cu un reprezentant BIO GETICA NATURALIS. Va rugam sa ne contactati.

Miere Standard

Bendis – Miere standard – Miere poliflora la PET

PET 1.4 kg

Mierea BENDIS STANDARD ambalata la PET de 1.4 kg, este solutia potrivita in locatiile HORECA cu BAR, preocupate de a oferi clientilor sai preparate la cele mai inalte standarde de calitate. Ambalajul este prevazut cu capac si picurator (flip-top). Acest tip de ambalaj este foarte simplu de manevrat de catre barman, cu o singura mana, pentru dozarea mierii in diferite bauturi. Mierea BENDIS STANDARD la PET este un produs 100% natural. Intruneste exigentele in ceea ce priveste calitatea produselor de la BIO GETICA NATURALIS. Nu in ultimul rand, am ales sa va oferim mierea BENDIS STANDARD in aceasta forma de ambalaj, datorita raportului de pret, excelent. Pentru detalii legate de cantitati si oferte de pret va rugam sa ne contactati.

Miere Standard

Bendis – Miere standard – Miere poliflora la galeata

Galeata 3.5 si 7 kg

Mierea BENDIS STANDARD ambalata la galeti de 3.5 si 7 kilograme, reprezinta solutia ideala, pentru locatiile HORECA ce folosesc mierea la diferite preparate in bucatarie, produsul fiind unul 100% natural. Ambalajul este din plastic alimentar respectand toate standardele europene de calitate. Pretul competitiv, face din acest produs un partener excelent in bucataria locatiei dumneavoastra. Pentru detalii legate de cantitati si oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Pentru orice fel de informații vă rugăm să ne contactați. Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a afla mai multe despre noi si despre mierea pe care o comercializam.

Contacts

(+4) 021.457.05.97 / (+4) 0752.169.410
Str. Ana Ipatescu, Nr. 39, Jud. Ilfov, com. Jilava
office@bio-getica.ro

Follow Us

×