CO-BRANDING

Miere naturala

Suntem intr-o continua cautare de producatori de miere naturala. Cautam apicultori pasionati si dedicati neconditionat acestui produs, pe cat de simplu pe atat de complex in profunzime. Scoatem pe piata numai miere 100% autentica. Dovada in acest sens fiind cele doua brand-uri foarte apreciate in randul clientilor nostri: BENDIS STANDARD si BENDIS PREMIUM. Unul dintre principiile cheie ale companiei noastre este acela ca o miere excelenta este o miere care este atinsa in mod direct DOAR DE ALBINE. 

Miere Naturala

Proprietati miere

Iată câteva dintre principalele proprietăți ale mierii:

  1. Dulceață naturală: Mierea este un îndulcitor natural și sănătos. Este de aproximativ 1,5 ori mai dulce decât zahărul. Acest lucru înseamnă că aveți nevoie de mai puțină miere pentru a obține aceeași dulceață.
  2. Antioxidanți: Mierea conține antioxidanți care ajută la combaterea stresului oxidativ din organism. Acești antioxidanți pot ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi.
  3. Proprietăți antibacteriene și antimicrobiene: Mierea conține substanțe care îi conferă proprietăți antibacteriene și antimicrobiene. Acest lucru poate ajuta la tratarea infecțiilor minore și la accelerarea vindecării rănilor.
  4. Proprietăți antiinflamatorii: Consumul de miere poate reduce inflamația în organism. Acest lucru poate fi util în cazul unor afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita.
  5. Efect calmant pentru gât: Mierea poate ajuta la calmarea gâtului iritat și la reducerea tusei, de aceea este un ingredient frecvent folosit în remedii pentru răceală și gripă.
  6. Energizant natural: Mierea furnizează energie rapidă datorită conținutului său de carbohidrați. Este o alegere populară pentru sportivi și persoanele care au nevoie de un impuls rapid de energie.
  7. Sursă de nutrienți: Mierea conține vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina C, calciu, potasiu și fier, în cantități mici.
  8. Îmbunătățește digestia: Mierea poate ajuta la ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi indigestia și constipația, datorită conținutului său de enzime și fibre.
  9. Proprietăți hidratante pentru piele: Mierea este utilizată în produsele cosmetice și în tratamentele naturale pentru piele datorită capacității sale de a menține pielea hidratată și de a reduce inflamația.
  10. Gust delicios: Unul dintre cele mai evidente aspecte ale mierii este gustul său delicios și variat, care poate varia în funcție de tipul de flori de la care provine nectarul colectat de albine.

Pentru orice fel de informații vă rugăm să ne contactați. Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a afla mai multe despre noi si despre mierea pe care o comercializam.

Contacts

(+4) 021.457.05.97 / (+4) 0752.169.410
Str. Ana Ipatescu, Nr. 39, Jud. Ilfov, com. Jilava
office@bio-getica.ro

Follow Us

×