Miere busuioc

Bendis Premium Miere de Busuioc

Avand un gust foarte fin dar totodata o aroma deosebita, mierea de busuioc este un produs ce rasfata simturile. Aceasta provine din Stachys annua, denumit popular si sabla sau busuioc de miriste. Aceasta planta creste in special in locuri necultivate (pajisti).

Mierea de busuioc preia din calitatile terapeutice specifice busuiocului. Este indicata consumului atunci cand suferim de crampe abdominale, infectii urinare, dureri de cap, laringită, faringită, senzatie de voma, gripa si raceala. Mierea de busuioc Bendis Premium pastreaza calitatile enumerate mai sus. Acest lucru este datorat procesului tehnologic modern de ambalare. In intregul proces nu se intervine in nici un fel asupra veleitatilor naturale ale mierii.

Cristalizarea acestui produs este un proces natural!

BENDIS PREMIUM reprezinta „varful de lance” atunci cand vorbim de tipuri de miere disponibile pe piata din Romania si strainatate. Mierea BENDIS PREMIUM vizeaza consumatorii, ale caror obiceiuri de consum urmaresc un stil de viata PREMIUM, punand intotdeauna calitatea pe primul loc, inaintea aspectelor financiare. Astfel produsele disponibile in aceasta gama, au doua caracteristici principale, ce definesc implacabil personalitatea ELITISTA a acestui brand:

1. PURITATE ABSOLUTA. Mierea BENDIS PREMIUM este o miere RIGUROS SELECTATA, ce poarta garantia BIO GETICA NATURALIS, a unui produs absolut PUR, neintervenindu-se in niciun fel asupra caracteristicilor autentice ale mierii.

2. DISTINCTIE. Prin prisma gradului desavarsit al puritatii, mierea BENDIS PREMIUM este o miere EXTREM DE RARA, accesul la aceste produse fiind un PRIVILEGIU pe care suntem mandrii ca vi-l putem oferii. Astfel echipa BIO GETICA NATURALIS, nu vizeaza succesul comercial de masa, ci o abordare selectiva, adresata unor segmente de consumatori avizati si in timp, speram noi, loiali marcii noastre.

IMPORTANT!

Mierea BENDIS PREMIUM, este o miere FOARTE RARA avand un caracter EXCLUSIVIST, de aceea produsele din aceasta gama fac obiectul unui STOC LIMITAT. Mierea BENDIS PREMIUM este disponibila numai in magazine pozitionate in zona PREMIUM din punct de vedere al produselor comercializate. In acest sens BIO GETICA NATURALIS isi rezerva dreptul unic de selectie si acreditare vis-a-vis de locatiile ce vor putea comercializa aceste produse.

Pentru orice fel de informații vă rugăm să ne contactați. Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a afla mai multe despre noi si despre mierea pe care o comercializam.

Contacts

(+4) 021.457.05.97 / (+4) 0752.169.410
Str. Ana Ipatescu, Nr. 39, Jud. Ilfov, com. Jilava
office@bio-getica.ro

Follow Us

×