Miere la plic

Miere Horeca – Miere poliflora la plic

Plic 12 si 15g

Solutia perfecta pentru orice locatie ce tine la eticheta de servire a clientilor sai este o miere horeca, miere la plic, private label. Avand un aspect elegant si o calitate a foliei pe masura continutului, plicurile de miere HORECA imbina utilul cu placutul Aceasta oferind o experienta excelenta la servirea ceaiului, cafelei sau a unei simple limonade. Plicurile de miere HORECA nu fac exceptie, atat prin continut dar si prin ambalaj. De la calitate si pasiune, sunt cele doua coordonate ce stau la baza fiecarui produs de la BIO GETICA NATURALIS. Oferta unui pret excelent, vine sa completeze avantajele folosirii acestui produs in locatia dumneavoastra. In acest sens va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii in ceea ce priveste achizitionarea de plicuri de miere HORECA.

BIO GETICA NATURALIS va ofera posibilitatea de a personaliza plicul de miere HORECA cu logo-ul locatiei dumneavoastra. Se ofera exclusivitate pe zona de branding in ceea ce priveste fata plicului. Aceasta optiune poarta costuri aditionale si este valabila numai pentru partenerii nostri. Partenerii trebuie sa intruneasca anumite criterii relationate de cantitatea de miere achizitionata si fluxul constant de comenzi. Toate detaliile vis-a-vis de optiunea PRIVATE LABEL, vor fi stabilite in urma discutiilor purtate cu un reprezentant BIO GETICA NATURALIS. Va rugam sa ne contactati.

Miere Horeca

Miere Horeca – Miere poliflora la PET

PET 1.4 kg

Mierea HORECA ambalata la PET de 1.4 kg, este solutia potrivita in locatiile HORECA cu BAR. Ambalajul este prevazut cu capac si picurator (flip-top), fiind foarte simplu de manevrat de catre barman, cu o singura mana, pentru dozarea mierii in diferite bauturi. Mierea HORECA la PET este un produs ce intruneste exigentele in ceea ce priveste calitatea produselor de la BIO GETICA NATURALIS. Nu in ultimul rand, am ales sa va oferim mierea HORECA in aceasta forma de ambalaj, datorita raportului de pret, excelent. Pentru detalii legate de cantitati si oferte de pret va rugam sa ne contactati.

Miere Horeca

Miere Horeca – Miere poliflora la galeata

Galeata 3.5 si 7 kg

Mierea HORECA ambalata la galeti de 3.5 si 7 kilograme, reprezinta o solutie practica, pentru locatiile HORECA ce folosesc mierea la diferite preparate in bucatarie. Ambalajul este din plastic alimentar respectand toate standardele europene de calitate. Pretul competitiv, face din acest produs un partener excelent in bucataria locatiei dumneavoastra. Pentru detalii legate de cantitati si oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Pentru orice fel de informații vă rugăm să ne contactați. Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a afla mai multe despre noi si despre mierea pe care o comercializam.

Contacts

(+4) 021.457.05.97 / (+4) 0752.169.410
Str. Ana Ipatescu, Nr. 39, Jud. Ilfov, com. Jilava
office@bio-getica.ro

Follow Us

×