Cine suntem?

Infiintata in anul 2014, BIO GETICA NATURALIS este o companie relativ tanara. Detinem totusi un nucleu de oameni pasionati, determinati si talentatati in ceea ce fac. Cu optimismul dat de increderea in calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, avem convingerea ca putem contribui la cresterea satisfactiei clientilor nostri si ai dumneavoastra, spre beneficiul tuturor. Astfel produsele noastre din miere de albine 100% autentica, nu vizeaza succesul comercial de masa. Ne dorim o distributie selectiva, adresata unor segmente de consumatori avizati si, in timp, speram noi, loiali marcii noastre. Standardele noastre de calitate sunt implementate cu strictete. Tehnologia de procesare si ambalare este moderna si omologata.

Cu ce ne ocupam?

Selectam autenticul

BIO GETICA NATURALIS are ca principal obiectiv, prospectarea arealului apicol din Romania si strainatate. Identificam cele mai pure si calitative tipuri de miere naturala. Suntem intr-o continua cautare de producatori de miere pasionati si dedicati neconditionat acestui produs, pe cat de simplu la prima vedere, pe atat de complex in profunzime. In acest sens producatorii de miere sunt foarte atent selectati. Criteriile ce stau la baza parteneriatului cu BIO GETICA NATURALIS, fiind unele extrem de riguroase si focusandu-se pe 3 factori principali: pasiune, calitate, autenticitate. Desi avem un respect deosebit pentru toti producatorii de miere ce pastreaza calitatile acestui produs nealterate, numai cativa dintre acestia reusesc sa bifeze exigentele aderarii la marcile din portofoliul BIO GETICA NATURALIS.

Controlam calitatea

Mentinem un control constant si foarte riguros al calitatii mierii. Astfel chiar daca furnizorii de miere agreati initial, indeplinesc criteriile calitative necesare parteneriatului cu BIO GETICA NATURALIS, specialistul nostru tine sub observatie si monitorizeaza in permanenta fiecare lot de miere ce urmeaza a fi ambalat si eliberat catre consum. Satisfactia clientilor nostri, ocupa primul loc in filosofia companiei. Acest lucru, indiferent daca provin din sfera HORECA sau reprezinta consumatorul final. De aceea nu suntem dispusi sa facem niciodata rabat de la calitate in favoarea aspectelor financiare.

Oferim excelenta

BIO GETICA NATURALIS, scoate pe piata numai miere 100% autentica, dovada in acest sens fiind cele doua brand-uri foarte apreciate in randul clientilor nostri: BENDIS STANDARD si BENDIS PREMIUM. Unul dintre principiile cheie ale companiei noastre este acela ca o miere excelenta este o miere care este atinsa in mod direct DOAR DE ALBINE. Asadar, verificarea si re-verificarea produsului final destinat consumului ne ofera posibilitatea sa putem sustine fara drept de echivoc, ca mierea de la BIO GETICA NATURALIS este o miere autentica excelenta, fara a se fi intervenit in vreun fel asupra compozitiei naturale a mierii.

Respectam normele europene

Marca de identificare de forma ovala, aplicata pe ambalajul produsului, atesta ca acesta a fost obtinut intr-o unitate autorizata sanitar-veterinar care indeplineste si respecta prevederile Regulamentelor Europene in vigoare. Spre deosebire de unitatile inregistrate sanitar veterinar care sunt limitate la comertul national, BIO GETICA NATURALIS indeplineste si respecta, condiţiile sanitar veterinare de funcţionare, stabilite atat de legislaţia veterinară nationala cat si de cea a Uniunii Europene, avand dreptul de a efectua operatiuni comerciale intracomunitare si de export.

Cine sunt clientii nostri?

Echipa Bio Getica

Razvan Chicea

Honey Master

Lucia Barascu

Honey Keeper

Gabriel Amariei

Honey Carrier

Miere naturala

Suntem intr-o continua cautare de producatori de miere naturala. Cautam apicultori pasionati si dedicati neconditionat acestui produs, pe cat de simplu pe atat de complex in profunzime. Scoatem pe piata numai miere 100% autentica. Dovada in acest sens fiind cele doua brand-uri foarte apreciate in randul clientilor nostri: BENDIS STANDARD si BENDIS PREMIUM. Unul dintre principiile cheie ale companiei noastre este acela ca o miere excelenta este o miere care este atinsa in mod direct DOAR DE ALBINE. 

Miere Naturala

Pentru orice fel de informații vă rugăm să ne contactați. Viziteaza si pagina noastra de Facebook pentru a afla mai multe despre noi si despre mierea pe care o comercializam.

Contacts

(+4) 021.457.05.97 / (+4) 0752.169.410
Str. Ana Ipatescu, Nr. 39, Jud. Ilfov, com. Jilava
office@bio-getica.ro

Follow Us

×