fbpx

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE PRELUCRARE A DATELOR
CU CARACTER PERSONAL

Introducere

Acest document reprezinta Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal a BIO GETICA NATURALIS S.R.L. persoana juridica de drept privat roman, cu sediul social in Jud. Ilfov, Com. Jilava, Str. Ana Ipatescu nr. 39, avand EUID ROONRC.J23/997/2016 si CUI RO32987768 (denumita in continuare, în acest document, „Bio Getica” sau „noi”).

Bio Getica vă respectă confidențialitatea și se angajează să vă protejeze datele cu caracter personal. Acest document vă va informa cu privire la modul în care prelucram datele Dvs. personale, atunci când vizitaţi site-ul nostru (indiferent de locul din care îl vizitaţi) şi vă va informa si despre drepturile Dvs., precum şi modul în care legea vă protejează.

Aceast document este furnizat într-un format stratificat, astfel încât să puteţi face click pe zonele specifice stabilite mai jos. De asemenea, vă rugăm să folosiţi Glosarul pentru a înţelege semnificaţia unora dintre termenii utilizaţi în aceast document.

  1. Informaţii importante şi cine suntem noi
  2. Datele pe care le colectăm despre dumneavoastra
  3. Cum se colectează datele dumneavoastră personale
  4. Cum utilizăm datele dumneavoastră personale
  5. Divulgarea datelor dumneavoastră personale
  6. Transferuri internationale
  7. Securitatea datelor
  8. Păstrarea datelor
  9. Drepturile dumneavoastră legale
  10. Glosar

1. Informaţii importante şi cine suntem noi

Scopul acestei Politici

Aceast document are rolul de a va informa despre modalitatea in care colectam si prelucram date cu caracter personal, ca urmare a utilizarii de către Dvs. a acestui site, inclusiv orice date pe care le puteți furniza prin intermediul acestui site, atunci când vă înscrieți la newsletter-ul nostru, achiziționați un produs sau un serviciu sau luați parte la un concurs.

Acest site nu este destinat copiilor şi nu colectăm constient/ intentionat date referitoare la copii.

Este important să citiţi aceasta Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, împreună cu orice alte informatii/ notificari/ politici, pe care vi le-am comunicat sau vi le vom comunica in alte ocazii, atunci când colectăm sau prelucram datele Dvs. personale, astfel încât să fiţi pe deplin conştienţi de modul şi motivele pentru care prelucram datele Dvs.
Această Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a datelor cu caracter personal are rolul de a completa/ suplimenta alte informari, nefiind destinata să le inlocuiasca.

Operator

Bio Getica este operatorul şi este responsabil pentru datele dumneavoastră personale.

Am desemnat o persoana responsabila in ceea ce priveste datele Dvs., careia ii puteti adresa întrebări în legătură cu această Politica. Dacă aveţi întrebări despre Politica noastra de confidenţialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv orice solicitări de a va exercita drepturile Dvs. legale, vă rugăm să contactaţi Managerul de Confidentialitate (DPO), folosind detaliile de mai jos:

Detalii de contact

Detaliile noastre complete sunt:

S.C. BIO GETICA NATURALIS S.R.L.
Razvan Chicea, Director general
office@bio-getica.ro, razvan.chicea@bio-getica.ro
Str. Ana Ipatescu, Nr. 39, Jud. Ilfov, com. Jilava
(+4) 021.457.05.97 / (+4) 0752.169.410

Va aducem la cunostinta faptul ca, aveţi dreptul de a formula o plângere, în orice moment, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP – www.dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia oportunitatea de a ne ocupa noi de problema Dvs., înainte de a vă adresa ANSPDCP, asadar vă rugăm să ne contactaţi în prealabil.

Modificări la Politica de Confidenţialitate si de Prelucrare a datelor cu caracter personal şi datoria Dvs. de a ne informa de modificări

Aceasta Politica privind confidențialitatea si de prelucrare a datelor cu carater personal poate fi actualizată de către noi ocazional.

Este important ca datele personale pe care le deţinem despre Dvs. sa fie exacte şi actuale. Prin urmare, vă rugăm să ne informaţi dacă datele Dvs. personale se schimbă în timpul relaţiei cu noi.

Linkuri de la terți

Acest site poate include linkuri către site-uri terţe, plug-in-uri şi aplicaţii. Făcând clic pe aceste link-uri sau acceptand aceste conexiuni, puteti permite terţilor să colecteze sau să divulge date despre Dvs. Noi nu controlăm aceste site-uri terţe şi nu suntem responsabili pentru Politicile acestora de confidenţialitate sau pentru modul in care prelucreaza date cu caracter personal.
Când părăsiţi site-ul nostru, vă încurajăm să citiţi Politicile de confidenţialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, a fiecărui site pe care îl vizitaţi.

2. Datele pe care le colectăm despre Dvs.

Date cu caracter personal sau informaţii personale, înseamnă orice informaţii referitoare la o persoana, care conduc sau pot conduce la identificarea unei persoane. Nu sunt incluse datele în care identitatea persoanei vizate a fost eliminată (datele devenind anonime).

Putem colecta, utiliza, stoca şi transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre Dvs. pe care le-am grupat după urmează:
 
Date de identitate care, in general, includ, în măsura în care se aplică: [nume si prenume, nume de utilizator sau identificator similar, data nașterii, sex].
Date de contact care, în general, includ, în măsura în care se aplică: [adresa de domiciliu/ resedinta/ adresa de livrare, adresa de email si numere de telefon].
Date financiare care, în general, includ, în măsura în care se aplică: [contul bancar şi detaliile cardului de plată].
Date tranzacţie care, în general, includ, în măsura în care se aplică: [detalii despre plăţile către şi de la Dvs., precum şi alte detalii despre produsele şi serviciile pe care le-aţi achiziţionat de la noi].
Date tehnice care, în general, includ, în măsura în care se aplică: [adresa de protocol de internet (IP), datele de conectare, tipul de browser și versiunea, setarea fusului orar și locația, plug-in-uri și versiuni ale browserului, sistemul de operare și platforma, precum și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folosiți pentru a accesa acest site].
Date profil care, în general, includ, în măsura în care se aplică: [numele de utilizator şi parola, achiziţiile sau comenzile făcute de Dvs., interesele, preferinţele, feedback-ul şi răspunsurile la sondaje].
Date de utilizare care, în general, includ, în măsura în care se aplică: [informații despre modul în care folosiți site-ul, produsele și serviciile noastre].
Date publicitare/ marketing şi comunicaţii care, în general, includ, în măsura în care se aplică: [preferinţele dumneavoastră în primirea de comunicari publicitare/ marketing de la noi şi de la terţi, precum şi preferinţele de comunicare].

De asemenea, putem colecta, utiliza și divulga Date agregate/ combinate, precum date statistice sau demografice, în orice scop. Datele agregate pot fi derivate din datele Dvs. personale, dar nu sunt considerate date personale potrivit legii, intrucat aceste date Nu dezvăluie, direct sau indirect, identitatea Dvs. De exemplu, este posibil să combinam Datele de Utilizare a site-ului pentru a calcula procentul de utilizatori care accesează o anumită caracteristică a acestuia. Cu toate acestea, dacă combinăm sau conectăm date agregate cu datele Dvs. personale, astfel încât Dvs. să puteti fi identificat, direct sau indirect, vom trata datele agregate/ combinate ca date cu caracter personal, acestea fiind utilizate în conformitate cu această Politica.
 
Nu colectăm niciun fel de categorii speciale de date cu caracter personal despre Dvs. (aceasta categorie include date despre: rasa sau etnie, convingeri religioase, morale sau filozofice, viaţa sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, apartenenţa la sindicate, şi datele genetice şi biometrice). De principiu, nu colectăm nici informaţii despre condamnări şi infracţiuni penale, singurele exceptii fiind expres prevazute in lege.

Dacă nu ne furnizaţi date cu caracter personal

În cazul în care avem o obligatie legala de a colecta date cu caracter personal despre Dvs. sau le colectam în conformitate cu clauzele unui contract perfectat cu Dvs. şi nu ne furnizati aceste date atunci cand vi le solicitam, este posibil sa nu ne putem executa obligatiile asumate prin contract (de exemplu, pentru a vă furniza bunuri sau servicii). În acest caz, putem fi pusi in situatia de a anula un produs sau un serviciu pe care, in alte conditii, ar trebui sa vi-l oferim. Aratam ca, vă vom notifica despre aceasta imprejurare, daca este cazul, la momentul respectiv.

3. Cum sunt colectate datele Dvs. personale?

Noi folosim diferite metode pentru a colecta date de la şi despre Dvs., inclusiv prin:

Interactiuni directe, prin care Dvs. ne puteţi divulga: identitatea, datele de contact, financiare, de profil, marketing și comunicații; printre altele, prin completarea formularelor sau prin corespondenta pe care o aveti cu noi, respectiv prin poştă, telefon, e-mail sau alte modalitati. Aceasta colectare se realizeaza atunci când:
– aplicati pentru, întrebaţi despre sau achizitionati produsele sau serviciile noastre;
– creaţi un cont pe site-ul nostru;
– va abonati la serviciul nostru sau la publicaţii;
– solicitati materiale publicitare pentru a fi transmise catre Dvs.;
– participati la un concurs, tombola sau sondaj;
– ne oferiti o opinie/ impresie.

Tehnologii sau interactiuni automatizate. Pe măsură ce interacționați cu site-ul nostru, este posibil să colectăm automat date despre utilizarea site-ului și profilul Dvs., printre altele, despre echipamentele dvs., despre acțiunile de navigare și comportamentul Dvs. Putem colecta aceste date cu caracter personal utilizând cookie-uri, jurnalele de server şi alte tehnologii similare. De asemenea, este posibil să primim date despre utilizarea site-ului și profilul Dvs., dacă vizitaţi alte site-uri care utilizează cookie-urile noastre. Vă rugăm să consultaţi Politica privind fisierele cookie [link] pentru mai multe detalii.

Terţi sau surse publice. Este posibil să primim date cu caracter personal despre Dvs. de la diverse terţe părţi şi surse publice, astfel cum este prevazut mai jos:

Date tehnice din partea următoarelor părți:

  • furnizorii de analiză date/ date statistice [precum Google, cu sediul în afara UE];

Date de contact, financiare şi de tranzacţie, de la furnizorii de servicii tehnice, de plată şi de livrare.

4. Cum utilizăm datele Dvs. personale

Vom folosi datele Dvs. personale doar atunci când legea ne va permite acest lucru. Cel mai frecvent, vom folosi datele Dvs. personale în următoarele situaţii:

*Pentru a ne executa obligatiile asumate prin contractele perfectate cu Dvs. sau in etapa pre-contractuala, de analiza si negociere a contractului;
*În cazul în care este necesar pentru interesele noastre legitime (sau ale unei terţe părţi), precum şi daca este necesar intereselor Dvs. şi nu contravine drepturilor Dvs. fundamentale;
*În cazul în care trebuie să respectăm o obligație legală.

În general, ne bazăm pe consimţământul Dvs. ca fiind un temei legal pentru prelucrarea datelor Dvs. personale.

Scopuri pentru care vom folosi datele Dvs. personale

Am stabilit mai jos, într-un tabel, o descriere a tuturor modurilor în care intenţionăm să prelucram datele Dvs. personale şi a temeiul/ temeiurilor legale ale prelucrarii.
 
Va rugam sa reţineţi că, este posibil să prelucram datele Dvs. personale in baza mai multor temeiuri legale, în funcţie de scopul specific al prelucrarii.

Va rugam sa ne contactati, dacă va sunt necesare detalii despre temeiul legal specific pe care ne intemeiem pentru a prelucra datele Dvs. personale, în cazul în care in tabelul de mai jos este prevazut mai mult de un temei legal.

Oferte promoţionale de la noi

Putem folosi datele de identitate, de contact, tehnice, de utilizare şi de profil pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credem că poate va doriţi sau aveţi nevoie sau ceea ce poate fi de interes pentru Dvs. Acesta este modul în care vom decide ce produse, servicii şi oferte pot fi relevante pentru Dvs. (noi numim aceste activitati marketing/ publicitate).

Veţi primi comunicări de marketing/ publicitare de la noi dacă:

· aţi solicitat informaţii de la noi;
· aţi achiziţionat bunuri sau servicii de la noi;
· dacă ne-aţi furnizat detaliile Dvs. atunci când aţi intrat într-un concurs sau aţi fost înregistrat pentru o promoţie/ tombola;

şi, în fiecare din aceste cazuri, aţi optat pentru a primi astfel de informari de marketing/ publicitate.

Activitati de marketing/ publicitate prestate de terte parti

Va vom solicita acordul expres, înainte de a vă divulga datele cu caracter personal catre orice companie din afara grupului Bio Getica, în scopuri de marketing/ publicitate.

Dezabonare

Puteţi să ne solicitati noua sau terţilor, în orice moment, să nu vă mai trimitem sau sa nu va mai trimita mesaje de marketing/ publicitare, prin [logarea în site şi verificarea sau debifarea casutei relevante pentru a ajusta preferinţele de marketing/ publicitare sau urmând link-urile de dezabonare din orice mesaj de marketing/ publicitar trimis catre Dvs. sau] contactarea noastra în orice moment.

În cazul în care renunţaţi la primirea acestor mesaje de marketing/ publicitare, acest lucru nu va afecta prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal, in alte scopuri, non-publicitare.

Fisiere cookie
 
Va puteti seta browserul de internet folosit, să refuze toate sau doar unele fisiere cookie. Dacă dezactivaţi sau refuzaţi fisierele cookie, vă rugăm să reţineţi că unele functionalitati ale acestui site pot deveni inaccesibile sau site-ul nu va functiona corect. Pentru mai multe informaţii despre fisierele cookie pe care le utilizăm, vă rugăm să consultaţi POLITICA COOKIES

Modificari ale scopurilor prelucrarii datelor Dvs.

Vom folosi datele Dvs. personale, doar în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepţia cazului în care considerăm, în mod rezonabil, că trebuie să le utilizăm pentru un alt scop şi că scopul si motivul este compatibil cu scopul iniţial. Dacă doriţi să obţineţi o explicaţie cu privire la modul în care prelucrarea datelor, pentru noul scop, este compatibila cu scopul original, vă rugăm să ne contactati.

Dacă va trebui să utilizăm datele Dvs. personale pentru un scop fără o legătură cu scopul original, vă vom notifica și va vom explica temeiul legal care ne permite să facem acest lucru.
 
Vă rugăm să reţineţi că vă putem prelucra datele personale fără ştirea sau consimţământul dumneavoastră, în conformitate cu regulile de mai sus, dacă acest lucru este necesar sau permis de lege.

5. Divulgarea datelor Dvs. personale
 
Este posibil să divulgam datele Dvs. cu caracter personal catre tertii mentionanti mai jos, pentru scopurile stabilite în tabelul de la Punctul 4 al prezentei, respectiv:

*Terţi interni, astfel cum sunt definiti in Glosar.
*Terțe părți externe, astfel cum sunt definite in Glosar.
*Terţi cu care putem intra intr-un proces de cesiune/ fuziune/ absortie, cu privire la afacerea/ activele noastre sau parti ale acestora. Dacă o astfel de imprejurare va fi incidenta, atunci noi sau proprietarii/ detinatori vor putea utiliza datele dumneavoastră personale în conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate si de procesare a datelor cu caracter personal.

Mentionam ca, solicităm tuturor terților să respecte securitatea datelor dumneavoastră personale și sa le trateze în conformitate cu legislatia relevanta. Nu permitem furnizorilor nostri de servicii, să utilizeze datele dumneavoastră personale în scopuri proprii, ci le permitem doar să prelucreze datele Dvs. personale în scopurile mentionate in acest document și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

6. Transferuri internationale  
 
Cu excepţia cazului în care este expres mentionat altfel in acest document, datele Dvs. personale nu vor fi transferate în afara Spaţiului Economic European (SEE).
  

7. Securitatea datelor  
 
Am pus în aplicare măsuri adecvate de securitate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dumneavoastră personale, utilizarea sau accesarea într-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.

În plus, limităm accesul angajaţilor tertilor, agenţilor, contractanţilor şi a altor terti la datele Dvs. personale, doar la ceea ce este absolut necesar, in raport de scopurile mentionate in prezentul document. Acestia vor prelucra datele Dvs. personale doar in baza instrucţiunilor noastre, fiind totodata supusi obligatiei de confidentialitate.
 
Suplimentar, am pus în aplicare proceduri pentru a face față oricărei brese de securitate cu privire la datele Dvs. personale. Daca vor exista brese de securitate, iar datele Dvs. vor fi afectate, vă vom notifica atat pe Dvs., cat și Autoritatea publica relevanta.

8. Păstrarea datelor
 
Cât timp vom folosi datele Dvs. personale?
 
Vom păstra datele dumneavoastră personale atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul indeplinirii oricăror obligatii legale, contabile sau de raportare.
 
Pentru a determina perioada de pastrare adecvată a datelor Dvs. cu caracter personal, luam in considerare urmatoarele criterii: cantitatea, natura şi sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potenţial de vătămare a Dvs. ca urmare a unei utilizări sau divulgări neautorizate a datelor cu caracter personal, scopurile pentru care procesăm date cu caracter personal şi dacă putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace, precum şi obligatiile legale aplicabile.
 
Detalii privind perioadele de pastrare pentru diferite categorii de date cu caracter personal, sunt disponibile în Politica noastră de pastrare a datelor cu caracter personal, pe care o puteți solicita de la noi.
 
Mai exact, cu titlu de exemplu, legea ne obliga să păstrăm informaţii de bază despre clienţii noştri (precum date de: identitate, contact, financiare şi tranzacţie) pentru cel puţin 10 ani după ce relatia contractuala a incetat, din ratiuni fiscale, realizarea auditului şi păstrarea înregistrărilor contabile.
 
În anumite imprejurari, ne puteți solicita să vă ștergem datele cu caracter personal. In acest sens, va rugam consultați Cerere de ştergere [Link] mai jos, pentru mai multe informaţii.
 
În unele împrejurări, putem anonimiza datele Dvs. personale (astfel încât să nu mai poată fi asociate cu persoana dumneavoastră) în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem folosi aceste informaţii pe termen nelimitat fără să vă mai anunţăm.
 

9. Drepturile dumneavoastră legale  
 
Legislatia privind protectia datelor cu caracter personal va recunoaste o serie de drepturi, ce pot fi exercitate in anumite conditii. Vă rugam sa cititi Seciunea Glosar [Link] de mai jos, pentru o explicaţie mai detaliată asupra acestor drepturi:
 
Solicitarea accesului la datele Dvs. personale
Solicitarea corectării/ rectificarii datelor Dvs. personale
Solicitarea ștergerii datelor Dvs. personale
Opozitie la prelucrarea datelor Dvs. personale
Solicitarea restricționarii prelucrarii datelor Dvs. personale
Solicitarea transferului datelor dumneavoastră personale
Dreptul de retragere a consimțământului

Dacă doriţi să exercitaţi oricare dintre drepturile stabilite mai sus, vă rugăm să ne contactati la datele de contact prezentate mai sus.
 
Exercitarea drepturilor Dvs. este gratuita
 
Nu va trebui să platiti nicio taxă pentru a va exercita drepturile Dvs. referitoare la datele cu caracter personal. Cu toate acestea, este posibil sa va percepem o taxă rezonabilă (doar pentru a acoperi costul operational) în cazul în care cererea Dvs. este în mod clar nefondata, repetitiva sau excesiva, aceasta atitudine echivaland cu exercitarea abuziva a drepturilor conferite de lege. Alternativ, este posibil să refuzăm să raspundem cererii Dvs.
 
Ceea ce am putea avea nevoie de la Dvs.  
 
Este posibil sa va solicităm informaţii specifice, pentru a ne ajuta să vă verificam identitatea şi să vă sprijinim in exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la datele cu caracter personal. Aceasta este o măsură de securitate, pentru a ne asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate unor persoane care nu au dreptul de a le primi. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informaţii suplimentare în legătură cu solicitarea dumneavoastră sau de a asigura celeritatea răspunsului nostru.
 
Timpul de raspuns la solicitarile Dvs.
 
Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în termen de maxim o lună. Ocazional, comunicarea unui raspuns poate dura mai mult de o lună, dacă cererea dumneavoastră este deosebit de complexă sau aţi făcut mai multe de cereri. În acest caz, vă vom notifica un termen estimativ de raspuns şi vă vom ţine la curent cu stadiul cererii/ cererilor Dvs.

10. Glosar  
 
Temeiuri legale  
 
Executarea contractului inseamna prelucrarea datelor Dvs. acolo si atunci cand este necesar pentru indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul incheiat cu Dvs. sau prelucrarea acestora in etapa pre-contractuala (analiza si negocierea contractului).
 
Respectarea unei obligații legale sau a unei masuri dispuse de Autoritatea Publica de Reglementare inseamna prelucrarea datelor Dvs. acolo si atunci cand este necesar pentru a respecta dispozitiile legale sau masurile dispuse de Autoritatile Publice cu rol in privinta protectiei datelor Dvs. cu caracter personal.
 
Terți  (terte – parti)
 
Terți interni  
 
Alte companii din grupul Bio Getica, care acţionează fie ca operatori sau operatori asociati, şi care au sediul in Spatiul Economic European (SEE) şi care furnizeaza servicii [adăugați la această listă, după caz].

Terți externi  
 
* Furnizorii de servicii care acţionează ca imputerniciti ai nostri, cu sediul in Spatiul Economic European (SEE), care furnizează servicii IT şi de administrare a sistemului.
* Consilieri profesionali, în calitate de imputerniciti, inclusiv avocați, notari, contabili, auditori, asigurători etc. cu sediul in Spatiul Economic European (SEE), care furnizează servicii de consultanţă, audit, juridice, asigurare şi contabilitate.

Drepturile Dvs. legale

Aveţi dreptul de:

· Acces la datele dumneavoastră personale (cunoscut sub numele de “drept de acces la datele cu caracter personal”). Acesta vă permite să primiţi o copie a datelor Dvs. personale pe care le deţinem şi sa verificati faptul că le prelucram in mod legal.

· Rectificare/ Corectie a datelor personale pe care le deţinem despre Dvs.. Acest drept vă permite să solicitati corectarea oricaror date incomplete sau incorecte pe care le detinem despre Dvs., este posibil sa verificam in prealabil acurateţea datelor noi furnizate.

· Stergere a datelor Dvs. personale. Acest drept vă permite să ne cereţi să stergem sau să eliminam datele cu caracter personal în cazul în care nu există niciun motiv rezonabil pentru ca noi sa continuăm să le prelucram. De asemenea, aveţi dreptul de a ne solicita să stergem sau să eliminam datele dumneavoastră personale, în cazul în care aţi exercitat cu succes dreptul de opozitie la prelucrare (a se vedea mai jos), în cazul în care am putea prelucra datele Dvs. în mod ilegal sau în cazul în care suntem obligati a şterge datele Dvs. personale, pentru a respecta legea. Reţineţi, totuşi, că, nu vom da intotdeauna curs solicitarii Dvs. de ştergere a datelor cu caracter personal, daca exista motive legale specifice, situatie despre care va vom informa.

· Opozitie la prelucrarea datelor Dvs. personale, in orice moment, din motive particulare, în cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cele ale unui terţ) cand prelucram datele Dvs. aveţi, de asemenea, dreptul de opozitie în cazul în care prelucram datele Dvs. personale pentru scopuri de marketing direct. În unele cazuri, am putea demonstra că avem motive legitime de a procesa datele Dvs., situatie in care vom continua prelucrarea datelor Dvs. pana cand motivele care ne determina sa prelucram datele, nu vor mai fi de actualitate sau legitime.

· Restrictionare a prelucrarii datelor dumneavoastră personale. Acest drept vă permite să ne cereţi să suspendăm prelucrarea datelor dumneavoastră personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriţi ca noi să stabilim acurateţea datelor; (b) în cazul în care prelucrarea datelor nu este legala, dar nu doriţi ca noi să le ştergem; (c) în cazul în care doriti să pastram datele, chiar dacă noi nu mai avem nevoie de ele, Dvs. fiindu-va necesare a va fi recunoscut, asigurat sau exercitat un drept sau va protejati drepturile intr-o procedura judiciara; sau (d) in urma exercitarii dreptului de opozitie la prelucrarea datelor Dvs., dar noi trebuie să verificăm dacă aveti motive rezonabil si justificate in acest sens.

· Transfer a datelor dumneavoastră personale către o terţă parte. Vă vom furniza Dvs., sau unui tert pe care l-ati indicat in prealabil, datele Dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obişnuit, care poate fi citit automat. Va rugam sa reţineţi că acest drept se aplică doar la datele cu caracter personal pe care le prelucram in baza consimtamantului Dvs. sau in baza executarii unui contract.

· Retragerea consimțământului, în orice moment, in cazul în care ne bazăm pe consimţământul Dvs. de a prelucra datele cu caracter personal. Dacă vă retrageţi consimţământul, acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor anterior retragerii consimtamantului si este posibil să nu vă mai putem furniza anumite produse sau servicii. Vă vom sfătui in acest sens, in cazul în care vă exercitati acest drept.

Contacts

(+4) 0752.169.410
Ana Ipatescu Street, Ilfov County, Jilava
office@bio-getica.ro

Follow Us

Comanda minima este de 2 produse. Comanda totala trebuie sa contina intodeauna un numar PAR de produse. Astfel produsele vor sta fixe in cutiile speciale in care vor fi livrate, asigurandu-se o protectie optima in timpul transportului. *Preturile afisate contin TVA. **TRANSPORT GRATUIT!