fbpx

Bendis Premium Miere de Salcam

29.43 lei/buc

Greutate: 240 grame

Mierea de salcâm este produsă de albine din nectarul florilor de salcâm, fiind singurul sortiment de miere naturală, ce nu cristalizează (sau poate cristaliza parţial în 2 ani). Culoarea sa galben pai, ce tinde catre un aspect aproape incolor, o face foarte uşor de recunoscut. Conţinutul ridicat de fructoză imprimă gustul specific, dulce-intens, ce se rotunjeşte ferm cu textura uniformă, fluidă sau vâscoasă. Compoziţia bogată în substanţe bioactive şi nutritive face din mierea de salcâm o sursă excelentă de energie pentru organism, fiind recomandată persoanelor anemice şi în general pentru un stil de viaţă sănătos.
Lumina degradează proprietăţile naturale ale mierii, de aceea recomandăm păstrarea borcanului cu miere în cutia originală pe toată perioada consumului.
Design-ul ambalajului este special creat pentru a proteja conţinutul de lumină.
Cristalizarea acestui produs este posibilă numai în cazul în care conţine şi alte tipuri de miere.

Categorie: Nr. identificare produs:530

Contacts

(+4) 0752.169.410
Ana Ipatescu Street, Ilfov County, Jilava
office@bio-getica.ro

Follow Us

Comanda minima este de 2 produse. Comanda totala trebuie sa contina intodeauna un numar PAR de produse. Astfel produsele vor sta fixe in cutiile speciale in care vor fi livrate, asigurandu-se o protectie optima in timpul transportului. *Preturile afisate contin TVA. **TRANSPORT GRATUIT!